Een nieuwe tuinafscheiding nodig? Een haag, schutting, steenkorf, hekwerk, er is voor iedere tuin een gewenste tuinafscheiding mogelijk. Een tuinafscheiding biedt niet alleen een mooie afsluiting van de tuin maar geeft ook privacy en veiligheid. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Een erfafscheiding van hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De schutting is van geïmpregneerd hout en de palen zijn van hardhout, dat heeft als voordeel dat het onderhoudsarm is en zeer lang meegaat.

Een natuurlijke tuinafscheiding maar dan anders: Onze klanten kozen voor een steenkorf waardoor het een stoere afscheiding is geworden van prachtig robuust natuursteen. En dankzij de verschillende kleuren en afmetingen van de steen kunt u helemaal zelf de uitstraling van uw stenen afscheiding bepalen

Een schutting heeft een gesloten karakter. Bij deze tuinen hebben wij hekwerk aangelegd waardoor het ruimtelijk aspect intact blijft maar zorgt wel direct voor een strakke erfafscheiding. De beplanting draagt bij aan de natuurlijke sfeer in de tuin.